Υλικά: 1 τεμάχιο κότσι χοιρινό 3 ποτήρια μαύρη μπίρα Μιρεπουά λαχανικών Νερό Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μαρινά...
Υλικά:
- 1 τεμάχιο κότσι χοιρινό
- 3 ποτήρια μαύρη μπίρα
- Μιρεπουά λαχανικών
- Νερό
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Μαρινάρετε το κότσι και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, 220°C, πάνω στο μιρεπουά, μαζί με λίγο νερό.
- Σταδιακά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία για να ψηθεί μέχρι το κέντρο και να μαλακώσει.
- Κατά διαστήματα, βρέχετε το κρέας με τα υγρά του προσθέτοντας προς το τέλος της διαδικασίας τη μαύρη μπίρα.
- Θα χρειαστείτε δυόμιση και πλέον ώρες ψήσιμο.
- Στο τέλος, αν δεν έχει πάρει αρκετό χρώμα, δυναμώνετε το φούρνο και φροντίζετε το κρέας να έχει λίγα υγρά για να μην ξεραθεί.
- Σερβίρετε με σοταρισμένα λαχανικά.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας