Υλικά: Μπριζόλες 4 τεμ χοιρινές λαιμού Κολοκυθάκια 5 μέτρια τεμ Πατάτες 2 τεμ Ντομάτες 3 τεμ ψιλοκομμένες Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σ...
Υλικά:
- Μπριζόλες 4 τεμ χοιρινές λαιμού
- Κολοκυθάκια 5 μέτρια τεμ
- Πατάτες 2 τεμ
- Ντομάτες 3 τεμ ψιλοκομμένες
- Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ
- Σκόρδο 2 σκελίδες
- Πάπρικα γλυκιά και καυτερή 1 κουταλάκι του γλυκού
- Δεντρολίβανο τριμμένο 1 κουταλάκι του γλυκού
- Ρίγανη 1/2 κουταλάκι του γλυκού
- Αλάτι - πιπέρι
- Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού
- Μουστάρδα πικάντικη 1 κουτάλι της σούπας
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε να στραγγίξουν.
- Καθαρίζουμε, πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες.
- Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε φέτες και τις ανακατεύουμε με τα κολοκυθάκια.
- Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε.
- Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα ψιλοκόβουμε.
- Ενώνουμε σε ένα μπολ τις ντομάτες με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, βάζουμε το δεντρολίβανο,την ρίγανη,το πιπέρι το αλάτι,την πάπρικα,το ελαιόλαδο την μουστάρδα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
- Βάζουμε σε λαδωμένο ταψί τις μπριζόλες, τα κολοκυθάκια και τις πατάτες και περιχύνουμε με το μείγμα ντομάτας.
- Ανακατεύουμε να πάει παντού και προσθέτουμε νερό ίσα να καλύψουμε το φαγητό μας.
- Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 50-55 λεπτά.
- Στα τελευταία 15 λεπτά ψησίματος αφαιρούμε την λαδόκολλα ώστε να αποκτήσει χρώμα το φαγητό μας.
- Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας