Η πιο γευστική μακαρονάδα με τριβελάκι ολικής άλεσης, μελωμένα ντοματίνια στον φούρνο, φέτα και κάππαρη! Δοκιμάστε τη σήμερα. Υλικά: ...
Η πιο γευστική μακαρονάδα με τριβελάκι ολικής άλεσης, μελωμένα ντοματίνια στον φούρνο, φέτα και κάππαρη! Δοκιμάστε τη σήμερα.
Υλικά:
- 500 γρ. ντοματίνια
- 2 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξίδι
- 500 γρ. τριβελάκι Ολικής Άλεσης
- 250 γρ. βαρελίσια φέτα
- 2-3 κ.σ. κάππαρη
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τα ντοματίνια καλά, αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τα κόβουμε στη μέση.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC.
- Λαδώνουμε ένα ταψάκι και αραδιάζουμε τα ντοματίνια με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.
- Αλατίζουμε.
- Περιχύνουμε με το ξύδι.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα υλικά.
- Ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ντοματίνια και το σκόρδο.
- Σε κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό βράζουμε για 10-14 λεπτά τα ζυμαρικά.
- Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε.
- Βγάζουμε τις σκελίδες σκόρδο από το ταψί και σε γουδί τις λιώνουμε.
- Σε μπολ αναμειγνύουμε τα ζυμαρικά με το λιωμένο σκόρδο και τα ντοματίνια.
- Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και την κάππαρη.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε αμέσως σε πιάτα, προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή σας όρεξη...ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας