Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Μοσχάρι με πατάτες στο φούρνο

Υλικά: 1 κ. μοσχάρι κότσι ή ελιά  2 κρεμμύδια 4 σκελ. σκόρδο 2 πατάτες Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό Χυμό από ½ λεμόνι Αλάτι – Πι...



Υλικά:
  • 1 κ. μοσχάρι κότσι ή ελιά 
  • 2 κρεμμύδια
  • 4 σκελ. σκόρδο
  • 2 πατάτες
  • Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • Αλάτι – Πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Βάζουμε στη χύτρα ή σε μια κατσαρόλα λάδι όσο να καλυφθεί ο πάτος και μόλις κάψει σοτάρουμε το κρέας. 
  • Κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια και το προσθέτουμε μόλις το κρέας μας αλλάξει χρώμα. 
  • Μαζί θα ρίξουμε και το σκόρδο, ολόκληρες τις σκελίδες, αλάτι – πιπέρι και ανακατεύουμε. 
  • Προσθέτουμε νερό τόσο όσο να σκεπάζει το κρέας και αφήνουμε να βράσει για 45 λεπτά περίπου. 
  • Αφαιρούμε το κρέας και το βάζουμε στο κέντρο του ταψιού μας. 
  • Κόβουμε τις πατάτες μας κυδωνάτες ή όπως αλλιώς μας αρέσει και τις προσθέτουμε στο ζουμί από το κρέας. 
  • Βράζουμε για 10 λεπτά περίπου όσο να μαλακώσουν οι πατάτες. 
  • Τις βάζουμε στο ταψί περιμετρικά στο κρέας. 
  • Ρίχνουμε το ζουμί και προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι εφόσον το χρειάζεται, και χυμό λεμονιού. 
  • Καλύπτουμε το κρέας μας με αλουμινόχαρτο ώστε να μην στεγνώσει όσο ροδίζουν οι πατάτες, και ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.

Καλή σας όρεξη...

ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram