Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Παστουρμαδοπιτάκια με ντομάτα και γραβιέρα

Υλικά: 10 Φύλλα κρούστας 300 γρ. Γραβιέρα, σε μικρά στικ 200 γρ. Παστουρμά, κομμένα σε λεπτές φέτες 3 Ντομάτες, ξεσποριασμένες και...



Υλικά:
  • 10 Φύλλα κρούστας
  • 300 γρ. Γραβιέρα, σε μικρά στικ
  • 200 γρ. Παστουρμά, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 3 Ντομάτες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε λεπτά στικ
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
  • Γιαούρτι
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση:
  • Παίρνουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε στη μέση οριζόντια.
  • Παίρνουμε ένα κομμάτι φύλλου και στο κάτω μέρος του βάζουμε ένα κομμάτι παστουρμά, από πάνω ένα κομμάτι τυρί και από πάνω ένα κομμάτι ντομάτα.
  • Γυρνάμε τις δύο άκρες προς τα μέσα και το τυλίγουμε. Βρέχουμε ελαφρώς την πάνω άκρη του φύλλου με λίγο νερό ώστε να κολλήσει καλύτερα το φύλλο.
  • Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα φύλλα.
  • Βάζουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ηλιέλαιο και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε μέσα τα παστουρμαδοπιτάκια σε δόσεις και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
  • Μόλις είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε με μία τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο στο οποίο έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί.
  • Σερβίρουμε με γιαούρτι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram