Απλή, λιτή και απέριττη! Σούπερ γευστική σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς φύλλο... Ιδανική λύση εάν σας έχει περισσέψει κιμάς από σάλτσα γι...
Απλή, λιτή και απέριττη!
Σούπερ γευστική σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς φύλλο...
Ιδανική λύση εάν σας έχει περισσέψει κιμάς από σάλτσα για μακαρόνια...
Υλικά (για 10-12 μερίδες):
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κούπες αλεύρι απ
- 2 αυγά
- 1 κούπα γάλα φρέσκο
- 1/3 κούπας ελαιόλαδο + λίγο λάδι για το τσιγάρισμα (έαν ο κιμάς είναι ήδη μαγειρεμένος με σάλτσα ντομάτα πχ περίσευμα από μακαρόνια με κιμά δεν συμπληρώνω μπαχαρικά ΌΥΤΕ λάδι)
- 250 γρ φέτα για πίτα
- Λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζω τον κιμά με λίγο λάδι να ροδίσει. Προσθέτω λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι
- Σε ένα βαθύ μπολ βάζω τον μαγειρεμένο κιμά προσθέτοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά μου.
- Μεταφέρω το μείγμα μου σε ένα ταψάκι ή πυρέξ
- Ψήνω στους 180 για 40' - 45' περίπου μέχρι να ροδίσει
Καλή σας όρεξη....ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας