Υλικά: 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες 2 κόκκινες πιπεριές 1 πράσινη πιπεριά 2 καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 πατάτες Χυμό από ...
Υλικά:
- 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 1 πράσινη πιπεριά
- 2 καρότα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 4 πατάτες
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 1/2 κούπα λευκό κρασί
- 2 κσ μουστάρδα με κόκκους
- 1 κγ κουρκουμά
- Ρίγανη
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε κύβους και τα τοποθετούμε στη γάστρα με νεράκι τόσο όσο για να βράσουν οι πατάτες.
- Βάζουμε από πάνω το κρέας.
- Στο μούλτι χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το φαγητό μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 2 ώρες με κλειστή τη γάστρα.
- Στο μισό του χρόνου ελέγχουμε τα υγρά στο φαγητό και προσεκτικά γυρνάμε το κρέας.
- Εγώ έψησα το φαγητό με κλειστή τη γάστρα για όλη τη διάρκεια ψησίματος, βγήκε λουκούμι το φαγητό.
- Μπορείτε να προσθέσετε ότι αλλά μπαχαρικά ή λαχανικά προτιμάτε.
Καλή σας όρεξη...ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας