Υλικά (4 μερίδες): 4 μπουτάκια ή κοπανάκια κοτόπουλου 4 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real ½ κ.σ. μπαλσάμικο 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός»...
Υλικά (4 μερίδες):
- 4 μπουτάκια ή κοπανάκια κοτόπουλου
- 4 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
- ½ κ.σ. μπαλσάμικο
- 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Κότας
- 40 γρ. τρίμμα ψωμιού ή φρυγανιάς
- 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
- Σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το μπαλσάμικο και τη μερίδα του ζωμού.
- Βάζουμε το κοτόπουλο στο μείγμα και μαρινάρουμε για 1 ώρα στο ψυγείο, γυρίζοντάς 1-2 φορές. Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και την αποσύρουμε.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C στη ρύθμιση πάνω-κάτω, στους 200° C στη ρύθμιση στον αέρα και στην ένδειξη 7 στον φούρνο υγραερίου.
- Ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα σε ένα ρηχό πιάτο και πανάρουμε το κοτόπουλο.
- Τοποθετούμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για 30-35 λεπτά, ή μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.
- Συνοδεύουμε με σαλάτα που την σερβίρουμε με Hellmann’s Salad Dressing.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας