Υλικά: 3 μεγάλες πατάτες Αλάτι Ρίγανη 1 λεμόνι (τον χυμό του) 1/2 κρασοπότηρο λάδι Λίγη Μουστάρδα (προαιρετικα) Εκτέλεση: ...
Υλικά:
- 3 μεγάλες πατάτες
- Αλάτι
- Ρίγανη
- 1 λεμόνι (τον χυμό του)
- 1/2 κρασοπότηρο λάδι
- Λίγη Μουστάρδα (προαιρετικα)
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο τέρμα στον αέρα και παίρνουμε την σχάρα της κουζίνας.
- Στρώνουμε καλό αντικολλητικο χαρτί κατά μήκος της.
- Καθαρίζουμε τις πατάτες τις πλένουμε και τις στεγνωνουμε με απορροφητικό χαρτί.
- Κόβουμε ροδέλες πάχους ενός δακτύλου.
- Ρίχνουμε λιγάκι λάδι ίσα να λαδωθουν, λίγο αλάτι και ρίγανη και τις στρώνουμε στην λαδόκολλα την μια δίπλα στην άλλη.
- Κλείνουμε τον φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Δεν χρειάζονται γύρισμα.
- Προσέξτε μην καούν.
- Τις αφήνουμε ένα τέταρτο στους 270C°
- Βγάζετε τις πατάτες από την λαδόκολλα και τις στρώνετε στο πιάτο.
- Χτυπάτε λαδολέμονο και ρίχνετε από πάνω λίγο ακόμα αλάτι και ρίγανη.
- Αν θέλετε μπορείτε στο λαδολέμονο να προσθέσετε και λίγη μουστάρδα.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας