Υλικά: 1 1/2 κιλό σπάλα 100 γραμμάρια μπέικον σε φέτες 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες 2 πιπεριές (1 κόκκινη - 1 πράσινη) 200 γραμμ...
Υλικά:
- 1 1/2 κιλό σπάλα
- 100 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
- 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
- 2 πιπεριές (1 κόκκινη - 1 πράσινη)
- 200 γραμμάρια γραβιέρα σε μπαστουνάκια
- Υλικά για άλειμμα:
- 50 γραμμάρια μουστάρδα
- 30 γραμμάρια κέτσαπ
- 100 ml ελαιόλαδο
- ρίγανη
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Μ' ένα μαχαίρι ανοίγουμε το κρέας και το τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα.
- Σ' ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τα υλικά του αλείμματος και με αυτά αλείφουμε το κρέας.
- Στο κέντρο του κρέατος απλώνουμε το μπέικον, το ζαμπόν τις πιπεριές αφού τις έχουμε ανοίξει και τη γραβιέρα .
- Το τυλίγουμε με προσοχή, το περνάμε σε δίχτυ ή το δένουμε με σπάγκο και το αλείφουμε λίγο και εξωτερικά με το μείγμα.
- Βάζουμε το ρολό σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 1 ½ ώρα περίπου.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο κ την λαδόκολα και ψήνουμε για 30 λεπτάκια ακόμα για να ροδίσει απ' έξω.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας